•   Sun & Fun
•   Orange Sunny Club
•   Jasmine Beach Resort 5*
•   Serenity Fun City 5*
•   Galéria
•   Foglalás
sunny akciok

Kedves leendő Utasaink!

Engedjék meg, hogy néhány szóval bemutassuk a Sun & Fun Holidays Utazásszervezőt. A nemzetközi vállalkozás elsőként alapított tagja 2004-ben jött létre Varsóban, és ma már piacvezető Lengyelországban a törökországi, egyiptomi, tunéziai és dubai üdülések piacán, és számtalan kitüntetés birtokosa, repülőjáratain mintegy 180 millió elégedett utassal. A cégcsoport új tagja a Szerbiában, Belgrádban üzemelő Wayout Serbia.
A Sun & Fun Holidays magyar vállalata 2010. tavaszán kezdte meg tevékenységét Budapesten. A tőkeerős vállalkozás 100 millió forintos törzstőkével rendelkezik. Utazásszervezőként egyiptomi, törökországi és tunéziai tengerparti nyaralásokat kínálunk utasainak. Az első, sikeres nyári szezon eredményei alapján méltán nevezhetjük magunkat Egyiptom, Törökország és Tunézia szakértőjének.
A célterületeken sokéves szakmai tapsztalatával rendelkező partnereink szolgálják ki utasainkat. Célterületi ügynökségeink, az egyiptomi Abanoub Travel 1998 óta, a tunéziai Voyage 2000 pedig már 1964 óta szolgálja igényes szolgáltatásokkal az utazóközönséget. Törökországi partnerünk, az Akay Travel 1972 óta foglalkozik turizmussal, és a Török Turisztikai Minisztérium és a Török Utazási Irodák Egyesülete kitüntetéseivel büszkélkedhet. E komoly szakmai háttérrel rendelkező vállalkozások és munkatársaik állnak az Önönk szolgálatása nyaralásuk alatt a célországokban.
A 2011-es nyári szezonra vonatkozóan kibővítettük árualapunkat, és igyekeztünk a termékpaletta kiválasztásakor a magyar utazóközönség vágyaira és utazási szokásaira reflektálni. Ajánlataink a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, hiszen a magas színvonalú Prestige kategóriától a jó ár-érték arányt képviselő, családokat megszólító Family ajánlatokig, vagy a nyugodt nyaralást biztosító Relax szállodáktól a mozgalmas szórakozást ígérő Young szálláshelyekig mindenki megtalálja a számára kedvére valót.

Az idei év újdonsága a Sunny Club, amely a magyar gyermekek felhőtlen nyaralásáról gondoskodik. 2011 nyarán három Sunny Clubban várja magyar gyermekanimátor a gyermekeket, kettő a Török Riviérán, egy pedig Hurghadán.

Utasaink eddigi pozitív tapasztalatai és a magas ügyfélelégedettségi mutatók szolgáltak alapul annak, hogy vállalatunk 2011. májusában elnyete az ISO 9001 minősítést.
Hogy lehet sikert elérni egy olyan piacon, ahol se szeri - se száma a törökországi, tunéziai és egyiptomi ajánlatoknak? Olyan megbízható termékkel és szolgáltatásokkal, amelyek mögött szívünkkel-lelkünkkel érezhetően ott állunk mi, a Sun & Fun Holidays tapasztalt munkatársai, illetve mindazon utazási irodák, akiket megbízunk utazásaink értékesítésével. Meggyőződésünk ugyanis, hogy az Önök vágyait beteljesítő turisztikai termék akkor jó, ha azt emberek, és nem információkat továbbító adminisztrátorok hozzák létre.
Cégfilozófiánkat az alábbiakban foglaljuk össze:
  • rugalmasság: utasaink és partnereink kiszolgálásában és a piac igényeire koncentráló szolgáltatásokban és termékekben;
  • innováció: könnyen kezelhető, felhasználóbarát weboldal, amelyen minden változás azonnal, külön utánajárás nélkül követhető
  • szakértelem: mind a budapesti irodában, mind a célterületeken dolgozó munkatársak többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek
  • jó ár-érték arány: stabil minőséget biztosító szolgáltatásokat kínálunk piacképes árakon
  • jól képzett helyi képviselők
  • tőkeerős tulajdonosi háttér
Reméljük, hogy a felsoroltak felkeltették érdeklődést a Sun & Fun Holidays termékei iránt, és köszönjük, hogy bizalmat szavaznak Törökország, Egyiptom és Tunézia szakértőjének. Szeretettel várjuk Önt is a Sun & Fun Holidays napsütötte világában!

A Sun & Fun Holidays munkatársai